Beauty tips and tricks #2 ♥Vandaag heb ik een deel 2 van de beauty tips and tricks. Ik vond het zelf erg leuk om mijn tips met jullie te delen en naja ik had er natuurlijk nog veel meer en heb ik er in de tussen tijd ook weer nieuwe tips and tricks bij geleerd. Vandaar heb ik nu een deel 2 met beauty tips and tricks.


Huid.Tip tegen een vlekkerige huid.
Als je een vlekkerige huid -bijv. door puistjes- hebt gebruik dan Calendula creme -te koop bij o.a. de Kruidvat.- Na een paar maanden zie je dan echt resultaat!

Trick voor je poriën.
Voordat je make-up opdoet: pak een washandje en maak hem nat met heet water, laat dit op je gezicht rusten zo laat je je poriën open gaan -circa 2 min.- Als de tijd voorbij is was je je gezicht weer met koud water om ervoor te zorgen dat je poriën niet verstopt raken. Doe precies het zelfde voordat je gaat slapen.


Lichaam.

Tip voor het scheren.
Bij het scheren kun je beter cremespoeling gebruiken als scheerschuim, hierdoor zijn je benen na het scheren niet zo droog.

Douche tip.
Neem een koude of wisseldouche. Koud, maar niet ijskoud water stimuleert je bloedsomloop en verbetert je weerstand.


Make - Up.Mascara tip.
Als je wateroplosbare mascara een is uitgedroogd doe er dan een druppeltje water bij en bij waterproof mascara een beetje olie. Zo kun je je mascara weer gebruiken.

Trick voor je wimpers.
Blijven je wimpers zelfs na het krullen van je wimpers niet mooi of lang gekrult?
Gebruik dan een föhn, Houdt die even -op de warme stand- tegen/ voor je wimperkruller wacht even totdat je wimperkruller niet té warm is voor je huid en krullen maar. Op deze manier blijven je wimpers veel langer gekrult.

Tip qua concealer.
In plaats van stippen concealer onder je oog te zetten moet je een 'triangel' crearen. Dit zorgt ervoor dat je donkere kringen beter verdwijnen.

Foundation trick.
Als je foundation blend, Maak dan strepen naar beneden dit zorgt ervoor dat het een stuk natuurlijker lijkt want je zet de foundation dan mee in de richting van de haren op je gezicht.

Meng foundation met een beetje dagcreme voor een natuurlijker resultaat.


Haar.Algemene tips tegen vet haar.
Je kunt vet haar op een aantal manieren tegen gaan ik heb er een paar voor jullie op een rijtje gezet, mocht geen één van deze tips werken... Er zijn nog veel meer tips te vinden op het internet tegen vet haar.

1. Spoel je haar altijd goed uit.
Het is altijd belangrijk om de shampoo goed uit je haar te spoelen, maar zeker als je haar snel vet wordt. Als er zeepresten in je haar achterblijven zal dat vuil eerder aantrekken.

2. Conditioner heb je niet nodig.
Als je snel vet haar hebt heb je eigenlijk geen conditioner nodig. Bij lang haar zou je eventueel conditioner in de uiteinden aanbrengen.

3. Doe rustig met styling producten.
De meeste styling producten maken je haar vooral plakkerig, in het bijzonder producten die je haar laten glanzen die zorgen er alleen maar voor dat je haar eerder vet lijkt dus probeer dit zo min mogelijk te gebruiken.

4. borstel je haar niet langer dan nodig is.
Bprstel of kam je haar niet langer dan nodig is en probeer daarbij je hoofdhuid zoveel mogelijk te vermijden. Iedere keer als je aan je haar trekt worden je haarzakjes gestimuleerd om meer talg (huidvet) aan te maken.

5. Raak je haar ook niet meer aan dan nodig.
Je kunt met je handen vuil en vet overbrengen of verder verdelen op je haar. 

6. Vitamine A en D.
Vitaminen A en D helpen de productie van de talgklieren te verminderen.


Nagellak.Tip voor een dikke (/ uitgedroogte) nagellak.
Een lak gebruiken die een beetje dik geworden is doordat je hem een tijd niet gebruikt hebt, maar je het jammer vindt om hem weg te gooien?
Een goede tip is dan om je nagellakje 2 à 3 minuten in gekookt water te leggen en dan kun je je nagellak weer gebruiken.

Schud je nagellak niet, maar rol het tussen je handen. Dit maakt je Nagellak warmer en zorgt ervoor dat de substantie vloeibaarder wordt.


Accessoires.Trick voor je oorbellen.
Wel eens moeite met je oorbellen in doen? 
Doe dan een klein beetje vaseline om het staafje van de oorbel zodat hij makkelijker in je oor / gaatje gaat.

Dit waren al weer mijn tips and tricks deel 2. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. 

liefs, Anne-Lynn.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Review: Magic Wimpers ♥