Wenkbrauw shape Kiezen♥

In dit artikel heb ik een tips voor je voor als je niet weet welke wenkbrauw shape nou het mooiste bij je gezichtsvorm past.Heart-Shaped Faces
Foto: Ian Gavan/ Getty Images.
Hart vormig gezicht. 
Celebs met dezelfde gezichtsvorm: Cara Delvingne (zie foto), Kourtney Kardashian, Reese Witherspoon.
De beste wenkbrauw shape voor jou: Een hartvormig gezicht ziet er het best uit met een zachte arkade, wat goed ballanseerd met een langere kin. als het over dikheid gaat, kies dan een iets vollere shape.


Square-Shaped Faces
Foto: Gregg De Guire/ WireImage.

Vierkante gezichtsvorm. 
Celebs met dezelfde gezichtsvorm: Olivia Wilde (zie foto), Malin Akerman, Nicole Richie.
De beste wenkbrauw shape voor jou: Een hoog, gebogen arkade boog werkt super bij een vierkante vorm, want het verzacht en verlengt je gezicht.


Long Faces
Foto: Gary Gershoff/ WireImage.
Lang gezicht.
Celebs met dezelfde gezichtsvorm: Joan Smalls (zie foto), Sarah Jessica Parker, Liv Tyler.De beste wenkbrauw shape voor jou: De beste manier om een lang gezicht vlakker te maken is rechtere wenkbrauw en een zachte arkade boog, het zorgt ervoor dat je gezicht breder lijkt. Vermijdt hoge orkade bogen, dat zorgt er namelijk voor dat je gezicht weer dunner laat lijken.


Round Faces
Foto: Victor Chaves/ WireImage.Ronde gezichtsvorm.
Celebs met dezelfde gezichtsvorm: Lily Collings (zie foto), Ginnifer Goodwin, Kirsten Dunst.
De beste wenkbrauw shape voor jou: Volle wenkbrouwen met een scherpe, schuine orkade boog geeft structuur aan een rond gezicht. hoe verder de arkade boog van je neus is, hoe breder je gezicht er uit ziet.


Oval-Shaped Faces
Foto: JAson Merrit/ Getty Images for Variety.Ovale gezichtsvorm.
Celebs met dezelfde gezichtsvorm: Jessica Alba (zie foto), Beyoncé, Eva Mendes. 
De beste wenkbrauw shape voor jou: Degene met een ovale gezichtsvorm kan eigenlijk alle haarstylen/ vormen wel dragen net als de wenkbrauwen! Volle, zachte schuine wenkbrauwen is altijd erg mooi, zoals bij Alba op de foto hierboven.

Diamond-Shaped Faces
Foto: Jason Meritt/ WireImage.


Diamant vormig gezicht.
Celebs met dezelfde gezichtsvorm: Ashley Green (zie foto), Audry Tautou, Elizabeth Hurley.De beste wenkbrauw shape voor jou: Diamant vormig gezicht? Probeer eens een buigende wenkbrauw met een schuine arkade boog, dit verlengt het breedste gedeelte van je gezicht.

Lot's Of Love, 
Anne-Lynn ♥ 


Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥