4 Beauty Hacks ♥
Hee allemaal,

Wat is er nou fijner als je make-up product voor meerdere dingen te gebruiken dan alleen bijv. Mascara voor op je wimpers? Ik vind het namelijk erg fijn en goedkoop om mijn make-up producten voor meerdere mogelijkheden te gebruiken. Ik laat in dit artikel 4 "Beauty Hacks" zien. Het scheelt weer wat geld en het is erg makkelijk!

Geen Blush meer?
Gebruik je ( rood gekleurde) lipbalsem of lipstick als een soort blush stick, het helpt erg goed en het scheelt je weer wat geld. Pas alleen wel op als je een heel erg opvallende en gepigmenteerde lipbalsem of lipstick gebruikt je niet te veel van je product op je wangen doet want je wilt natuurlijk ook niet dat je echt knalroze wangen hebt. Blend je lipbalsem of lipstick daarom ook goed uit!

Vervanger voor je Highlighter?

 
Gebruik dan een witte shimmer oogschadus als een highlighter, het werkt echt super goed! Je zult het zien.Eyeliner op?
Pak je mascara en een eyeliner/ angled brush. Je doet wat mascara op je kwastje en maak het eyeliner lijntje. Een handige, goedkope eyeliner!

Perfect lijntje op je bovenste waterlijn?


Perfecte hack, pak je wimper kruller en doe wat oogpotlood op het kussentje van je wimper kruller. Krul je wimpers en druk het kussentje een beetje tegen je waterlijn en tadaa je hebt gekrulde wimpers en een lijntje op je bovenste waterlijn! Het scheelt weer wat tijd!

Ik hoop dat jullie iets aan deze "Beauty Hacks" hebt.

Lot's Of Love,
Anne-Lynn.


Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥