8 Eyeliner hacks.

Eyeliner is heel leuk om je gezicht ineens een ander effect te geven. Eyeliner is iets waar je veel verschillende dingen mee kan doen om je gezicht of naja bijname je ogen door kan laten spreken. Ik heb hier 8 eyeliner tips voor jullie so let’s go!1     Natuurlijke of minder harde look.
Gebruik een bruine eyeliner ( of een oogpotlood) zodat je een natuurlijke of ‘minder harde’ look. Easy voor een every day look. Als je bruin of rood haar hebt staat het je heel mooi en heel natuurlijk.  Als je niet van bruin houd is een grijze eyeliner ook een hele goede oplossing.

2     Wing maken moeilijk?
Vind je het nou moeilijk om een perfecte wing te maken? Dan is de oplossing dichter bij dan dat je dacht, een plastic pasje, business card of zelfs een lepel echt een hele goede oplossing. Je houd je voorwerp dat je gebruikt als hulpmiddel langs het verlengde van je onderste ooglidrand en dan leg je hem naar boven toe ( een wing naar beneden is natuurlijk niet iets wat je wil creëren).3     Vollere wimpers.
Je kunt gemakkelijk laten lijken alsof je vollere wimpers hebt, zonder te zien dat je make-up daarvoor gebruikt. Het enige wat je moet doen is Eyeliner tussen de bovenwimpers zetten i.p.v. boven je wimpers.
Deze hack helpt ook goed voor als je hangende oogleden hebt. De eyeliner boven de wimpers ‘verdwijnt’ onder de ‘hangende huid’.

4     Waterlijn.
Wil je je ogen makkelijk sprekend maken? Dan kan ik je aanraden om je eyeliner of oogpotlood op je bovenste en onderste waterlijn aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je ogen kleiner laat lijken en het geeft een mysterieuze oogopslag. Ik moet wel zeggen dat ik dit niet moet doen aangezien ik asian ben dus ik heb al kleine ogen van mezelf.

5     Ooghoeken vormen?
Is het zo dat jouw buitenste ooghoeken net iets meer naar beneden wijzen, dan raad ik je aan je eyeliner iets hoger te zetten dan dat men je aanraad. Teken dan niet in het verlengde van je onderste waterlijn, maar echt een klein beetje hoger of in ieder geval maak de wing meer naar boven dan dat je normaal zou doen als je met het verlengde mee zou tekenen.

6     Party look.
Geen inspiratie voor een goede party look? Gebruik dan wat glitter over je eyeliner zo heb je makkelijk een simpele partylook die je eventueel ook de hele dag kunt dragen waardoor je look work- en partyproof is.

7     Dichtbij elkaar staande ogen?
Staan je ogen nou wat dichter bij elkaar dan de  “gemiddelde” mens? Ik raad je aan om dan een winged eyeliner aan te brengen die je misschien wel halverwege je ogen kunt beginnen. Zo lijken je ogen verder van elkaar af te staan dan dat ze doen zonder eyeliner.

8     Ver afstaande eyeliner?
Staan je ogen wat verder van elkaar af? Dan raad ik je aan om je eyeliner echt helemaal rondom je ogen aan te brengen en zelfs langs de binnen hoek. Zo lijkt het alsof je ogen wat dichter bij elkaar staan.
  
Lot's Of Love,
Anne-Lynn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥