Oogschaduw tips.

Hee allemaal,
Ik las in een artikel over de New York fashion week van vorig jaar Februari welke modekleuren volgend seizoen helemaal hot zijn. Dit zijn de modekleuren van nu in combinatie met hele mooie oogschaduw kleuren. (zie punt 5 voor toffe oogschaduw kleuren). Toen kwam ik op het idee om eens een artikel te maken over oogschaduw. Ik vind oogschaduw echt heel leuk en gebruik het ook bijna dagelijks dus ik dacht laat ik eens 5 tips met betrekking tot oogschaduw voor jullie opschrijven.

1. Contasteer.
Oogschadiuw die je laat constrasteren qua kleur met jouwn oogkleur laten je ogen spreken! Als je blauwe oogschaduw hebt zou je best blauwe oogschaduw kunnen gebruiken, maar zorg er wel voor dat dat dan niet dezelfde kleur is als je irissen. Kies een andere kleur blauw, het liefst een lichtere kleur en gebruik de oogschaduw subtiel.

2. De juiste volgorde.
Breng eerst je oogschaduw aan en vervolgens pas je concealer onder je ogen. Losse oogschaduw die je dan tijdens het aanbrengen verliest op (bijvoorbeeld) je wang kun je dan gemakkelijk wegvegen. Als je eerst concealer aanbrengt dan kan het nog wel eens zijn dat het gaat vlekken en je het moeilijk weg kunt vegen.

3. Blend it.
Als je twee kleuren oogschaduw gebruikt dan is blenden echt heel belangrijk. Op je ooglid breng je de lichtere tint aan en in je arcadeboog (erboven) breng je een donkere kleur aan om diepte en structuur te creëren. Met een speciale blendingkwast kun je ervoor zorgen dat ze op een natuurlijke manier in elkaar overlopen.

4. Precies genoeg.
Als je oogschaduw onder je ogen aanbrengt doe dit dan alleen langs je wimper rand, dat geeft een mooi en een natuurlijker effect dan dat je het nog verder onder je ogen aanbrengt.

5. probeer ook eens.
Toffe kleuren die ook eens leuk zijn om te proberen zijn:

De ene kleur is wat gewaagder dan de ander, maar echt eens superleuk om te proberen!

Ik hoop dat jullie iets aan deze tips hebben!

Lot's Of Love,
Anne-Lynn.


Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥