Tips: Fix je nagels.

Hee allemaal,
Ik ben best wel verslaafd aan mijn nagels lakken en ze verzorgen. Ik had eerst best wel zwakke, zachte nagels die heel vaak afscheuren, maar de laatste tijd zijn mijn nagels veel sterker geworden daarom deel ik nu deze tips met jullie voor wie zwakke, zachte nagels heeft.

1. Don't wear fake nails.
Ga je acrylnagels zetten om het scheuren van je nagels te voorkomen? DON'T. Ook gelnagellak kun je beter niet doen als je nagels slecht zijn. Langhoudende gelnagellak veroorzaakt namelijk broosheid en uitdroging van ej nagels. Ook maken beiden je nagels dunner door al die chemische stoffen die in die lakjes zit om ze langer goed te houden. Daarnaast is nagellak remover ook echt not done voor je nagels. (Dus probeer nagellak remover ook zo min mogelijk te gebruiken).

2.Hydrateren.
Een ander iets dat zorgt voor zwakke, zachte zorgt is overhydratatie, dat krijg je als je veel met je handen in het water zit. Smeer daarom gewoon regelmatig je handen in met een handcrème en dan is het het best als je er eentje ebruikt met glycerine of dimethicone.
Gebruik ook iedere dag nagelolie voor je nagelriemen, zo blijven je nagelriemen namelijk lekker soepel.
Te koop bij Douglas: Herôme voedende nagelolie. € 11.15.

3. Vitamine slikken.
Vitaminetekort kan er voor zorgen dat je nagels scheuren. Voedingssupplementen kunnen er ook voor zorgen dat je geen vitaminetekort mer hebt en dat je nagels dus niet meer scheuren (dit werkt niet bij iedereen, maar het hielp wel bij mij).

4. Kuurtje nagelverharder.
Nagelverharder is een goede oplossing voor je zwakke nagels. Als je nagelverharder gebruikt maakt dat je nagels steviger en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf. Twee weken lang een kuurtje met een nagelverharder met formaldehyde maakt je nagels hard en sterk. Maar als  je nagelverharer te vaak gebruikt kan de stof ervoor zorgen da je nagels uitdrogen en dan werkt het juist averechts.
Het is niet het goedkoopste goedje, maar deze nagelverharder van Herôme heeft me erg geholpen om van die zwakke nagels af te komen.


Te koop bij de Kruidvat. Herôme Nagel verharder extra sterk. € 12,70.
Lot's Of Love,
Anne-Lynn.


Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥