Tips tegen Lipstick problemen.Lipstick, ik ben er echt dol op! Lipstick is in het jaar 2016 ook echt helemaal hot! Maar we weten ook allemaal dat lipstick ook echt wel wat vaardigheden nodig heeft want ja we kennen het denk ik allemaal wel je hebt een hele mooie vel rode lipstick op alles zit perfect en dan, dan kijk je even in de spiegel in zie je dat je tanden ook helemaal rood zijn... Of dat je favoriete lipstick ineens afbreekt, wat moet je dan doen? Ik heb hier de oplossingen voor verschillende lipstick problemen.

1. Rode tanden.
Juist je ziet de perfecte jongen en begint te lachen, maar dan... je vriendin verteld je dat je lipstick op je tanden hebt en niet zo'n klein beetje ook. Hoe gènant!?
Ik heb hier een tip die perfect werkt.
Oke het is wel kinda' lastig om dit goed te verwoorden, maar ik ga het proberen want dit is echt een top tip (ook te zien in mijn GRWM: Mam's verjaardag video op YouTube, 6:36).
Als je je lipstick op hebt gedaan moet je een vinger in je mond doen terwijl je je lippen "tuit", voorzichtig haal je dan je vinger uit je mond en voìla de lipstick die anders op je tanden zou komen zit nu aan je vinger.


2. Saaie kleur lipstick.
Hoeveel lipstick kleuren je hebt op den duur heb je geen leuke kleuren meer of vind je sommige kleuren echt té saai. Een goede oplossing hiervoor is gewoon om te gaan mengen, waarom niet? Je kunt mengen totdat je tevreden bent en daarbij je kleur is dan echt uniek want je hebt hem zelf samengesteld. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een felle of diep matte kleur aan te brengen en daarover een lichtere, glanzende lipstic,. Of je kiest ervoor om in het midden van je lippen nog een extra lichtere kleur lipstick te doen om je lippen te highlighten -iets wat ik persoonlijk graag doe-.

3. Van glans naar mat?
Even geen zin in glossy lips? Dan kun je er voor kiezen om een poeder blush of oogschaduw -die matcht met je lipstick- op je vinger te doen en met een kloppende beweging aan te brengen op je lippen.


4. Kyle Jenner Lips?
Oke géén #KyleJennerLipChallenge of wat dan ook maar gewoon door middel van lipstick, highlighter en lipliner.
Eerst kun je er voor kiezen om je lippen met een lipliner te gaan tekenen en dan net een klein beetje buiten je eigen lippen ( lip rand? Ik wet niet hoe ik dit perfect kan verwoorden). Daarna doe je gewoon je lipstick erover heen en wil je dan nog vollere lippen?
Kies er dan voor om een highlighter of glanzende oogschaduw in het midden van je lippen aan te brengen, dit haalt het midden van je lippen naar voren en zo lijken je lippen optisch groter. Maar pas op overlijn je lippen niet té erg want dan krijg je geen mooi effect en pas ook op met de highlighter, to much is ook niet mooi namelijk.


5. Gebroken lipstick.
Als je favoriete lipstick breekt is dat echt zo heartbreaking, maar eigenlijk kun je het heel snel weer fixen! Je hebt alleen een beetje warmte bij nodig bijv. van een brandende kaars of lucifer.
- Je pakt je afgebroken stuk van je lipstick.
- De onderkant van dit afgebroken stuk houd je boven een brandende kaars of lucifer totdat het zacht wordt.
- Dan plaats je je afgebroken lipstick stuk terug op het andere deel van je lipstick.
- Na deze stap draai je je lipstick voorzichtig weer terug in de huls en leg je je lipstick even een tijdje in de vriezer om harder te worden.

En je lipstick is gemaakt.


Lot's Of Love,
Anne-Lynn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥