Tips: Stralende huid.

Een stalende huid, wie wil dat nu niet?
En al helemaal na zo'n koude winter... Hier wat tips om je huid te laten stralen!

Wisseldouche.
Ik denk dat jullie allemaal wel eens van deze tip gehoord hebben. Namelijk je gezicht wassen met affwisseling tussen warm en koud water, dit stimuleert je doorbloeding van de huid waardoor je een frisse en gezonde kleur krijgt.

Reinigen.
Reinigen is echt heel belangrijk, laat je make-up echt niet zitten met het slapen gaan! Want dan kan je huid niet ademen en kun je ook onzuiverheden veroorzaken.
Het best is het om je huid twee keer per dag te reinigen om het vuil -dat je huid afsluit en dof maakt- goed te verwijderen. Scrubben stimuleert de doorbloeding en verwijdert je dode huidcellen die voor een grauwe tint op je gezicht veroorzaken.

Zelfbruiner.
Na zo'n winter is een kleurtje natuurlijk wel erg fijn. Ik moet zeggen dat ik deze tip van internet heb aangezien ik zelf geen zelf bruiner fan ben, maar een zelfbruiner frist je kleur wel op zonder dat het je huid beschadigd -iets wat de stralen van de zon en de zonnebank wel doen-.

Vitamines.
Bescherm je tegen schadelijke invloeden als de zon, stress, vervuiling en rook door middel van Vitamines. Vitamine A stimuleert de cel vernieuwing en de aanmaak van collageen, elastine en verzacht rimpels.

Een masker.
Een masker sluit je huid tijdelijk af waardoor de doorbloeding op gang komt en kunnen werkstoffen dieper in je huid doordringen. Met als gevolg dat je huid een energie boost krijgt. Dus een masker is eigenijk wel echt een must!

Succes met het krijgen van een stralende huid!

Lot's Of Love,
Anne-Lynn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥