Conditie training voor je Haar.

Wie wil er nou geen haar dat is topconditie is? Glanzend, gezond, zacht haar zonder klitten, knopen of pluis. Ik heb hier een aantal tips voor je die echt wonderen doen voor je haar.

Kleuren
Dit is wel heel voor de hand liggend, maar toch wil ik jullie er op attenderen dat je haar kleuren niet bepaald een feest is voor je haar. Vooral als je je haar bleekt. Het best is om je haar niet te verven, maar wil je toch een kleurtje in je haar? Dan zou ik je echt adviseren om een kleurtje te kiezen die zo dicht mogelijk bij je eigen haar kleur ligt, zo zie je uitgroei niet zo goed en hoef je dus niet om de paar weken te kleuren.

Wassen
Het is helemaal niet goed om dagelijks je haar te wassen en al helemaal niet met shampoo. Shampoo kan namelijk allerlei oliën van je hoofdhuid halen die er juist voor zorgen dat je haar zo glanzend en gezond is. Als je iedere dag je haar wast kan dit er zelfs voor zorgen dat je vet haar krijgt. 

Koude douche
Deze tip is niet alleen goed voor je weerstand, maar is ook heel goed voor je haar. Een koude douche zorgt er namelijk voor dat je poriën (op je hoofdhuis) en de haarschubben sluiten. Hierdoor houdt je haar meer vocht vast en daardoor is je haar dus minder droog en glanst het meer. 

Haarmaskers
Als je dan hebt gedoucht kun je je haar het best verzorgen met vochtinbrengende conditioners of haarmaskers. Een conditioner helpt je haarschubben te sluiten, daardoor voet je haar zachter aan en glanst het mooi. Een haarmasker zorgt voor een intensieve voeding en is dus heel goed voor als je haar wat dof, beschadig, droog of gekleurd is. Eigenlijk is een haarmasker beter dan een conditioner, maar als je een haarmasker op je hoofdhuid aan brengt krijg je wel snel vettig haar dus pas daar voor op!


Keep Calm
Wees voorzichtig met je haar. Borstel je haar niet als het nat is, dan is je haar echt heel breekbaar/ kwetsbaar. Droog je haar voorzichtig en ga niet met je handdoek wrijven. Knijp water uit je haar of wikkel even een handdoek om je haar. 

Vitaminen
Vitaminen zijn echt heel goed voor je, ook voor je haar. Gezond van binnen is mooi van buiten! Dus let op wat je eet, zorg er voor dat je genoeg vitaminen etc. binnenkrijgt. Zo blijft niet alleen je lichaam in goede conditie, maar ook je haar.

Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips gehad hebben.
Lot's Of Love,
Anne-Lynn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Nieuwe Verslaving? ♥

Waarvoor Gebruik Je Welke Kwast? ♥