Maart, 2017

Hee allemaal,

Mijn laatste artikel heb ik gepost in november, 2016. Ondertussen is het alweer maart,2017...
Wat gaat de tijd toch ook weer snel of wat ben ik toch weer passief geweest de afgelopen maanden. Het is maar net hoe je het wilt bekijken.

Wat mij betreft ben ik erg passief geweest de afgelopen maanden, zelfs op YouTube heb ik al een aantal maanden niks meer geüpload, wat ik overigens erg jammer vind.
Op één of andere manier heb ik geen drang meer om te schrijven. Misschien komt het omdat ik relatief weinig tijd heb voor mezelf of omdat school zo stressvol en druk is.
Mijn profielwerkstuk is nu ingeleverd wat toch wel veel stress weg neemt, maar nu ik dit bericht schrijf zit ik eigenlijk midden in mijn SE week.
Eigenlijk behoor ik nu ook heel braaf te leren, maar goed op dit moment wilde ik gewoon zo graag weer bezig op mijn blog dus ja wat doe je dan leren of een blogpost schrijven? Die keuze is voor mij snel gemaakt.

Ik ga de aankomende week vooral bezig met mijn SE's daarna beloof ik dat ik mijn best weer ga doen om weer actief te zijn op mijn blog en als het kan ook op mijn YouTube kanaal!

Lot's Of Love,
Anne-Lynn.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

"Nederland moet stoppen met adoptie!"

5 Bureaublad Achtergronden || AnneLynnKnol ❤️

Review: Magic Wimpers ♥